KATO SUSHI

Yndefuldt og delikat. Komplekst og samtidig simpelt. Det er nogle af de gastronomiske dyder, der kendetegner Kato Sushi. Vores sushi er sammensat af friske, gode råvarer – tilsat en ekstra knivspids lidenskab!

Hos kato sushi finder du alt fra Sashimi og Hosomaki til Sparkling Salmon og vores egen originale Kato roll. Fælles for det hele er, at det er lavet med sikker hånd og mange års erfaring fra den københavnske sushi-scene, hvor chefkok Chantha Prak har svunget knivene og fremtryllet sushi af højeste kvalitet i snart 20 år.

 

DEN JAPANSKE LÆREMESTER ”KATO” 

Chantha er uddannet hos den anerkendte japanske sushi-kok ‘Kato San’, som restaturanten også er opkaldt efter.

Gennem de sidste 18 år har Chantha arbejdet som chefkok på landets førende sushi-restauranter, f.eks. Sushi Tarian, Stick’n’Sushi, Sanshin Sushi, Sushi Seiko og Sushi 2500, og med Kato Sushi har han skabt sin egen restaurant med fokus på friske råvarer, omhyggelighed, kvalitet og sushiens lange traditioner.